Ik heb een unboxing video voor jullie 🙂 in mijn video laat ik onderstaande artikelen zien.

Mango t-shirt met vleermuis mouwen

Deze grijze t-shirt heeft vleermuismouwen dat is erg leuk voor in de zomer. Hij heeft een normale t-shirt stof en hij valt oversized. Hij heeft verder geen opdruk en zou erg leuk staan bij bijvoorbeeld een simpele broek of shorts.

Mango Broadway highwaisted jeans

Deze grijze skinnyjeans is highwaisted en komt net tot aan je navel. Hij is simpel, maar toch erg leuk. Ook staat hij leuk als je de onderkant van de broek oprolt. Je kunt deze broek bijvoorbeeld combineren bij een leuk paar sneakers om het casual te houden, maar met een mooi paar hakken eronder staat hij super chique!

Mango strapless jurk

Dit is een strapless jurk in de kleur indigo. Hij heeft en leuk print erop en dat geeft een leuke zomerse sfeer. Aan de zijkant heeft een ritssluiting. hij komt boven je knieën uit en staat erg zomers. Ook heet het een gesmokt rugpand zodat je de jurk makkelijker kunt aan doen.

Ik heb geshopt bij Mango.com:

shoploglabel_mango

Over de auteur

Ik ben Cindy Lee, ik ben op dit moment 16 jaar oud. Ik ben een Youtuber die filmpjes maakt op het kanaal : Cindy X. Ik maak daar 2x per week met plezier video’s over beauty en fashion (DIY’s). Ik vind het geweldig om alle lieve reacties te lezen van al mijn kijkers, dat is waarvoor je het doet. Het gevoel dat al die lieve meiden naar jou zitten te kijken! Ik hoop later met mijn Youtube veel te kunnen bereiken en dat ik dit fulltime kan gaan doen. Ik hou erg van beauty en fashion, een dag niet geshopt is een dag niet geleefd. Ik zit op het vmbo Mavo en dit jaar is mijn laatste jaar (examenjaar). Ik wil hierna iets met beauty of fashion gaan doen. Dat is natuurlijk waar ik mijn tijd het liefst aan besteed. Hiermee hoop ik veel te kunnen leren. Zo’n beauty/fashion opleiding is wel iets voor mij.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.