Sarah: OOTD met Sans-Online.nl

In deze OOTD laat ik jullie zien met welke items van de webshop Sans-Online.nl ik een outfit heb samengesteld!

Jurk

Om deze jurk heb ik de hele outfit samengesteld. Ik was al tijden op zoek naar een simpele gestreepte maxi dress. Je kan deze heel simpel combineren voor overdag maar je kan hem ook ’s avonds naar een feestje dragen met hakken, een jasje of vestje en gave sieraden. Het ideale zomer item als je het mij vraagt!
Shop de jurk hier

Shirtje

Het leek mij leuk een t-shirt over de maxi dress te dragen zodat het net lijkt alsof het een rok is. Nog een optie om de jurk te combineren! Ik koos voor een simpel wit shirtje met leuke tekst: Life is for Living. Ik ben het helemaal eens met dit motto en koos dan ook voor dit leuke shirt. Om hem een beetje oversized te laten vallen heb ik een ruime maat groter genomen.
Shop het shirtje hier

Gilet

Ik was meteen verliefd op dit imitatieleren giletje. Zeg nou zelf.. Stoer ding toch? Toch zorgt de waterval hals ervoor dat het giletje tegelijkertijd sierlijk en vrouwelijk is. Hij is ideaal om over de maxi dress te dragen als het wat kouder wordt of als je, je outfit iets specialer wil maken.
Shop het giletje hier

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:
shoploglabel_sans

 

 

 

 

Wil jij weten wat andere bij Sans-online hebben besteld, klik dan hier