Cynthia: Fast pin up met IciParisXl.nl

Er zijn dagen dat ik niet voor de make-uptafel kan gaan zitten. Geen inspiratie om een look te maken, want negen van de tien keer gaat het mis. Ook gewoon geen zin om wat om mijn gezicht te smeren, maar als ik een off-day heb pak ik die knallende kleur erbij. Een felle lipstick, dat doet mijn humeur opvrolijken!

De geweldige hete peper van BE Creative Makeup maakt mij aan het lachen! Het straalt op mijn lippen, laten deze tot leven komen en dankzij de semi-matte finish blijft hij redelijk lang zitten. De geur is wat bloemachtig, maar met de blauwe ondertoon in de lipstick zijn mijn tanden zo wit als pareltjes!

Natuurlijk heb ik de foundation op van BE Creative, aangezien we aan het matchen zijn, net zoals de twee oogschaduws, Satin en Desert. Satin is mijn nieuwe favoriet. De vonk sloeg over, want het product is multifunctioneel, makkelijk op te bouwen, staat zowel in de ooghoeken in de schijnwerpers als op het ooglid of het wenkbrauwbot. Oh god, laat die make-up momenten maar komen!

Alle producten heb ik van IciParis waar onder andere mijn nieuwe favoriet Satin ook te vinden is:

shoploglabel_iciparisxl