Lilian: Wenkbrauwen vormgeven met Anastasia

ANASTASIA Brow Powder Duo

Ik vind persoonlijk altijd dat mooi gevormde wenkbrauwen net dat ene kersje op de taart kan zijn van de totale make-up look. Wenkbrauwen bepalen echt voor een groot deel de uitdrukking van je gezicht. Zonder gevormde wenkbrauwen voel ik mijzelf niet compleet. Kennen jullie dat gevoel? Niet? Probeer het maar eens uit! Eerst je hele gezicht opmaken zonder je wenkbrauwen en daarna mét wenkbrauwen. You know what i mean! Veel sprekender! Ik kan nooit meer zonder!

Ik ben een van de personen die een voorkeur heeft voor wenkbrauwproducten in poedervorm. Ik weet het, zoiets is héél persoonlijk! Op de een of andere manier oogt dit bij mij het meest natuurlijk. Ik heb al heel wat poeders versleten en kan nu toch echt zeggen dat ik mijn ultieme favoriet heb ontdekt! De Brow Powder Duo van ANASTASIA… I am obsessed! De naam zegt het al: in het doosje zitten 2 kleuren. Een lichte en een donkere. Hiermee kun je leuk spelen zodat je de perfecte tint krijgt voor jouw eigen wenkbrauwen die door deze combinatie heel natuurlijk ogen! De Brow Powder Duo is verkrijgbaar in 5 verschillende combinaties o.a. bij de Douglas en kost 27,95. Au! dat doet even zeer in je portemonnee maar dan heb je ook wat! Perfect Brows!

Klik op het labeltje om direct naar Douglas te gaan:

shoploglabel_douglas

 

 

 

 

 

Wil je weten wat andere bij Douglas hebben besteld, klik dan hier.