Dilan: Review van Lookx.nl producten

Hi Beauties!

Leuk dat je weer kijkt! In dit filmpje geef ik mijn mening over de producten van Lookx die ik na aanleiding van advies heb gekregen (klik hier om mijn telefoongesprek te bekijken). Het is voor iemand (aan de telefoon!) erg lastig in te schatten om kleuren voor je te bepalen! Dit zijn de producten die ik geadviseerd heb gekregen. Check wat ik ervan vind en press play!

Ik heb als advies gekregen om Mat Perfection Foundation 40ml Medium te bestellen. Verpakking is heel erg luxe, foundation zit in een heel mooi flesje met pompje en kwaliteit van foundation zelf is heel goed.

Na de foundation breng ik de concealer aan. Concealer van lookx is licht en naturel hij heeft hele mooie lichte kleur waar door je frisse uitstraling krijgt. Na mijn concealer breng ik Lip-blush Stick Caribana. Ik ben erg tevreden met de kleur van deze stick.

Oogschaduw van look heeft hele mooie kleur Moonshimmer Gold! Niet te grove glitters maar juist heel fijn en goed gepigmenteerd.  Mascara Big Volume Deep Black heeft goede kwaliteit, hij plakt niet en separeert goed. Voor mezelf iets te weinig volume.

Als laatste heb ik Lipgloss Nr.22 High Pigmentation Nude besteld. Dit is wel echt hele mooie nude kleur, vooral niet bruin nude. Deze zou ik zeker nog opnieuw kopen.

De producten zijn te verkrijgen via lookx.nl of klik op het labeltje om gelijk naar hun website te gaan:
shoploglabel_lookx.nl