Lilian: Eyeliner opbrengen van Douglas.nl

Mijn signature look is altijd in combinatie met een winged liner. Voor de een is het aanbrengen van eyeliner een makkie en voor de ander hel! Haha, nou ja hel.. Oefening baart kunst! Believe me!
Vanaf mijn zestiende ben ik ongeveer begonnen met lijntjes tekenen boven mijn ogen. Als ik nu foto’s terugkijk heb ik een aantal flinke flaters geslagen! Maar zoals ik net ook al zei: oefening baart kunst. Door de jaren heen heb ik mijn eigen routine en techniek gevonden. Een manier die perfect voor mij werkt en die ik graag met jullie wil delen! Voor de dummies qua eyeliner onder ons: watch and learn!


Ik persoonlijk houd van eyeliners met een dunne, flexibele en spitse kwast zoals de  MAC Liquid Last Liner. Hiermee kun je heel precies te werk gaan en ontzettend strakke lijnen zetten. En ook niet onbelangrijk, de liner droogt snel en vlekt daardoor totaal niet gedurende de dag!
De MAC Liquid Last Liner is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas en kost 20,00.

Klik op het labeltje om direct naar Douglas te gaan:

shoploglabel_douglas

 

 

 

 

 

Wil je weten wat andere bij douglas hebben besteld, klik dan hier.