Bekijk hier mijn telefoongesprek met een adviseur van Lookx! Je kunt bellen met hen voor make-up -en huidadvies. Luister mee en beoordeel zelf wat je van het advies vindt! Persoonlijk ben ik erg positief en zal ik binnenkort de producten testen aan de hand van het advies dat ik heb gekregen!

♥ Tot snel ♥

Klik op het labeltje om direct naar de website van lookx te gaan:

shoploglabel_lookx.nl

 

 

 

 

 

p.s. hoesje van mijn telefoon hebben ze hier 🙂

Dilan: Telefoongesprek met Lookx.nl
Lookx! Je kunt bellen met hen voor make-up -en huidadvies. Luister mee en beoordeel zelf wat je van het advies vindt!
Algemene indruk webshop8
Klantenservice8
Levertijd / bezorging8
Prijs-kwaliteitverhouding7.8
8TOTALE SCORE
Waardering gebruiker: (5 Stemmen)
8.5

Over de auteur

Nothing makes a woman more beautiful, than the belief that she is beautiful..

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.