Kathleen: OOTD met forever21.com

In mijn OOTD laat ik volgende artikelen zien.
De halter crop top van forever 21! En hele leuke croptop voor in de zomer. De rug is vrij laag uitgesneden waardoor je lekker bruin wordt in het zonnetje. Zomer 2014 staat volop in Crop tops en deze met de look uit jaren 90s past er uitstekend bij. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk met deze Crop top, zo draag je het met een highwaisted onderkand. Dit kan een rok zijn, een broek of zoals ik in mijn geval met een hightwaisted shorts!
De floral shorts heel leuk gecombineerd met mijn halter croptop! Het stof is ook lekker luchtig en met eeen leuke floral printjes , wat nu ook helemaal in is voor in de zomer.

De kanten haarband van forever 21 een musthave voor deze zomer zeker als je geen zin heb om je haar te doen. Kant is ook weer helemaal trendy dus je kunt er niet omheen. Hou het lekker nonchalant, spray je haar in met een hairspray of doe een beetje wax in, steek het op en doe deze haarband om! En natuurlijk trio gouden oorbellen, daar heb je nooit genoeg van! Oorbellen zijn erg belangrijk in het afstijlen van een fashion outfit. Daarom heb ik deze set gekozen. Forever 21 heeft een zeer grote assortiment wat betreft accessoires, het was ook echt een hele klus om een keuze te maken. Maar uiteindelijk vond ik deze erg schattig en niet te veel aanwezig.

De Cat-Eye Sunglasses, wat een toffe zonnebril. Ook deze is echt in deze zomer met een lekkere retro uitstraling door zijn vorm maakt je look heel fab in elke outfit het is ook verkrijgbaar in het bruin.

De navy blauw broek , ook van forever 21 . Ik heb deze broek gekozen omdat ik een aparte kleurtje wil in me kast , kijken of ik het leuk kan combineren met iets die heel leuk is , deze broek is super zacht en super comfortable voor een dagje zonnetje genieten . Off white blousje. Omdat ik een aparte kleur broekje wil , moet ik mn look ook een beetje apart houden . Dus ik zag deze leuke blousje met leuke details waar ik helemaal verliefd op bent geraakt ! En combineert het met mn navy blue shorts!

Wrap-Around Midi Ring van Forever 21 heb ik gekozen omdat hij heel apart is en daarom een eyecatcher. Hij is vrij simpel en lijkt op een echte zilveren ring. Daarom vond ik hem zo geweldig.

Artikelen voor mijn OOTD’s heb ik van:
shoploglabel_forever21