Cynthia: WK look met themakeupspot.nl

Wordt het de laatste wedstrijd? Of behalen we de finale? Gaan we het groot vieren? Gelukkig hebben we het Sleek iDivine Snapshots Palette wat mijn troost zal bieden. Het Snapshots palette bevat de kleuren van de Nederlandse vlag, vooral Tequila Sunrise is een echt plaatje! Oranje met een gouden gloed, net de LEEUW!

Vrolijke tinten op de ogen, zolang we maar met de WK-wedstrijd matchen! Misschien brengt het geluk of hebben we nog meer oranje nodig? Met de Sleek Blush By 3 in de kleur Lace gaf ik nog mijn appelwangen een oranje touch voor dat extra! Nog een witte highlighter in mijn wenkbrauwhoek, want na een lange nacht feesten, vanwege de overwinning, daar gaan we er moe van uit zien, tenzij je dat toefje onder de wenkbrauw hebt zitten!

Rode lippen, oranje wangen en de Nederlandse vlag op onze ogen, wat wil je nog meer?! Dat we winnen? HURRAY! Ik hoop het, maar zolang ik zeg dat het Costa Rica wordt, dan gaat Nederland naar de volgende ronde. Dus.. ehm.. Hup.. Costa.. blegh. Gelukkig zien we er FAB uit!

shoploglabel_themakeupspot.png