In mijn OOTD shoplog laat ik leuke items zien die ik weer geshopt heb bij Nelly.com 🙂

Shirt

Een gestreept shirtje in je kast is nooit verkeerd. Ik vind het ontzettend leuk om deze met spijkerstof te combineren.
Het is een simpel item, maar je kan het op veel verschillende manieren combineren, en dat is erg fijn als je op vakantie gaat!

Shorts

Met een simpele spijker korte broek kan je de plank ook niet zo snel mis slaan. Het oranje stiksel vind ik een leuk detail, het geeft net wat extra’s.
Ook dit item kan je met alles mixen en matchen, wat zeker niet verkeerd is!

Schoenen

Deze simpele gympies vind ik geweldig. Ze zitten lekker, zijn (nu nog) spier wit en daardoor makkelijk te combineren.
Of je nu een dag de stad in gaat, naar school gaat of het vliegtuig in stapt op weg naar je vakantie bestemming, ze zitten super!

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_nelly.com_

Over de auteur

Ik ben Kim, 16 jaar en ik heb een eigen blog en Youtube kanaal, www.inspiredbybeauty.nl. Elke dag ben ik bezig met stukjes schrijven, video’s filmen en bewerken. Andere hobby’s van mij zijn fotograferen, dansen en hoe kan het ook anders, shoppen! Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mode en beauty, lekker de laatste trends uitzoeken en volgen. Geef mij een paar winkels om in te shoppen en ik kan helemaal los gaan. Natuurlijk zit ik ook gewoon nog op school, ik zit nu in mijn examen jaar van 4 Mavo, en volgend jaar wil ik naar het Grafisch lyceum om de opleiding mediamanagement te doen. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in management, en ook in de media. Dit zou voor mij de perfecte opleiding zijn!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.