In mijn video zie je hoe dit prachtige jurkje staat 🙂 ik heb deze besteld bij Nelly


Toen ik dit jurkje zag werd ik opslag verliefd, de kleur, de vorm, de details. De kleur van het jurkje knalt er echt lekker uit. Helemaal als je een beetje een gebruind kleurtje hebt staat deze kleur prachtig.
De kanten details vond ik echt uniek, zoiets zie je niet veel. Verder is het jurkje vrij basic en sluit hij goed aan. De lengte, de rits, alles zit prima.
Ik droeg dit jurkje op een feestje, en ik kreeg er leuke complimentjes over! Kortom, een ontzettend leuk jurkje, dat goed en lekker zit, perfect voor een avondje uit!

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_nelly.com_

Over de auteur

Ik ben Kim, 16 jaar en ik heb een eigen blog en Youtube kanaal, www.inspiredbybeauty.nl. Elke dag ben ik bezig met stukjes schrijven, video’s filmen en bewerken. Andere hobby’s van mij zijn fotograferen, dansen en hoe kan het ook anders, shoppen! Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mode en beauty, lekker de laatste trends uitzoeken en volgen. Geef mij een paar winkels om in te shoppen en ik kan helemaal los gaan. Natuurlijk zit ik ook gewoon nog op school, ik zit nu in mijn examen jaar van 4 Mavo, en volgend jaar wil ik naar het Grafisch lyceum om de opleiding mediamanagement te doen. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in management, en ook in de media. Dit zou voor mij de perfecte opleiding zijn!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.