In deze video deel ik mijn trukjes over hoe ik mijn krullen maak. Hiervoor gebruik ik slechts 3 producten van deonlinedrogist om mijn krullen langer mooi te laten zitten. Producten zijn nu trouwens in de aanbieding 😉

L’Oreal Paris Heat Protection Styling Spray

Deze spray beschermt je haar tegen hitte. Hitte is eigenlijk niet goed voor je haar, maar krullen of steil haar staat zo leuk, dat je het beter goed kunt beschermen! Deze spray beschermt tot 230 graden en laat je krullen 3 dagen zitten! Wie wil dat nou niet?

Syoss Glossing Hold

Om extra glans in je haar te krijgen na het krullen kun je deze spray gebruiken. Zo lijkt je haar niet droog maar mooi gezond en glanzend! In de zomer staat dat prachtig en de spray plakt niet!

Syoss Volume Lift

Voor de extra volume in de zomer gebruik ik deze mousse. Hij plakt niet en zorgt voor veel volume in je haar! Ik vind de mousse heel fijn werken! Denk er om dat je niet te veel in je haar smeert!

Over de auteur

Hi! Ik ben Desmain en ik ben op 22 september 2000 geboren. In mijn vrije tijd blog ik eigenlijk alleen maar, tja, dat vind ik gewoon het leukste om te doen! Als klein kind was ik al druk bezig met verhalen schrijven, over de meest simpele onderwerpen. Maar ik vond het leuk! Ik heb alleen nooit echt iets kunnen doen met het schrijven. Ook beauty vond ik al heel interessant, toen gebruikte ik nog speelgoed make-up van de kermis, maar ik leer steeds meer over make-up! Inmiddels loop ik elke winkel binnen waar make-up verkrijgbaar is, en kom ik niet met lege handen de winkel uit. Ook ben ik dol op fotograferen, en sinds ik mijn nieuwe camera heb helemaal! Verder vind ik sporten heel leuk! Hardlopen, korfballen, dansen of gewoon simpele buikspieroefeningen! Ohja, ik ga ook nog naar school.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.