Desmain: Hoe maak je krullen die lang blijven zitten? met deonlinedrogist

In deze video deel ik mijn trukjes over hoe ik mijn krullen maak. Hiervoor gebruik ik slechts 3 producten van deonlinedrogist om mijn krullen langer mooi te laten zitten. Producten zijn nu trouwens in de aanbieding 😉

L’Oreal Paris Heat Protection Styling Spray

Deze spray beschermt je haar tegen hitte. Hitte is eigenlijk niet goed voor je haar, maar krullen of steil haar staat zo leuk, dat je het beter goed kunt beschermen! Deze spray beschermt tot 230 graden en laat je krullen 3 dagen zitten! Wie wil dat nou niet?

Syoss Glossing Hold

Om extra glans in je haar te krijgen na het krullen kun je deze spray gebruiken. Zo lijkt je haar niet droog maar mooi gezond en glanzend! In de zomer staat dat prachtig en de spray plakt niet!

Syoss Volume Lift

Voor de extra volume in de zomer gebruik ik deze mousse. Hij plakt niet en zorgt voor veel volume in je haar! Ik vind de mousse heel fijn werken! Denk er om dat je niet te veel in je haar smeert!