Dit is mijn OOTD school day 🙂

Bloesje

Dit bloesje is gebroken wit en cropped, hoe leuk ;)? Hij staat onwijs zomers, doordat het lekker nonchalant rond je lichaam zwiert. De rug is heel bijzonder, want hij is half open, wat het nog iets specialer maakt. Het is een heel simpel bloesje, maar staat zo leuk!

Broek

De mintgroene broek is high waisted en zit heel fijn! Het is een broek van dunne stof, waardoor je het ook lekker in de lente/zomer kunt dragen! De rits aan de achterkant is een opvallend detail, doordat de hele broek mintgroen is en de rits goud. De broek zit goed, trekt niet en staat heel leuk!

Vest

Het vest is zalmroze en heeft zo’n vorm dat het precies langs je lichaam valt. Het is niet zo’n vormloos vest, maar een vest waar model in zit, daar houd ik van! Het kanten detail bij de schouders is heel subtiel maar schattig! Voor naar school staat het vest heel leuk bij de outfit om de blote rug te bedekken!

Over de auteur

Hi! Ik ben Desmain en ik ben op 22 september 2000 geboren. In mijn vrije tijd blog ik eigenlijk alleen maar, tja, dat vind ik gewoon het leukste om te doen! Als klein kind was ik al druk bezig met verhalen schrijven, over de meest simpele onderwerpen. Maar ik vond het leuk! Ik heb alleen nooit echt iets kunnen doen met het schrijven. Ook beauty vond ik al heel interessant, toen gebruikte ik nog speelgoed make-up van de kermis, maar ik leer steeds meer over make-up! Inmiddels loop ik elke winkel binnen waar make-up verkrijgbaar is, en kom ik niet met lege handen de winkel uit. Ook ben ik dol op fotograferen, en sinds ik mijn nieuwe camera heb helemaal! Verder vind ik sporten heel leuk! Hardlopen, korfballen, dansen of gewoon simpele buikspieroefeningen! Ohja, ik ga ook nog naar school.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.