Pareo Combinaties

In deze video laat ik zien hoe je een pareo (of een omslagdoek) kan dragen. Ideaal voor naar het strand bijvoorbeeld.

In deze video gebruik ik een hele mooie groene bikini van livera. Ik vind vooral de bloem tussen de borsten heel erg gaaf. Ook ben ik zelf gek op bikinibroekjes met een roesje aan de bovenkant. Dit zorgt er voor dat alle aandacht naar je broekje gaat en niet naar je eventuele vetrolletjes.


De pareo die ik gebruik heeft prachtige bloemen en past perfect bij mijn bikini.
Dus: wat draag je op het strand? Je mooie bikini, een pareo, een zonnebril en een mooie hoed.

Over de auteur

Hoi, Ik ben Elize, Ik ben dol op mode en beauty. Het liefst ben ik er zo veel mogelijk mee bezig en ook het kopen van nieuwe spulletjes. Ik vind shoplogs een van de leukste video’s om op te nemen en om te bekijken! Wie houd hier nou niet van? Ik blog met veel plezier op www.girlonthewhitebike.nl en ik maak ook graag video’s voor mij YouTube kanaal. Neem zeker een keer een kijkje als je van shoplogs en andere meidendingen houd! Enjoy, Elize

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.