Sleek Pout Paints

Bij een eerdere samenwerking met Shoplog.nl kon je al lezen dat ik razend enthousiast was over de Sleek Pout Paint in de kleur 154 Mauve Over die verkrijgbaar is bij themakeupspot.
Sleek Pout Paints kun je heel goed met elkaar mengen waardoor je praktisch iedere kleur kan maken die je maar wilt.

De Sleek Pout Paints zijn kleine tubes met zeer gepigmenteerde lip stain. Je hebt maar een minuscuul druppeltje nodig om je hele lippen te kunnen voorzien van het product.
Dit smeert gemakkelijk uit over de lippen en het voelt fijn aan. Het plakt niet en droogt je lippen niet uit.
Zelf heb ik de kleuren: 154 Mauve Over, 157 Pin Up, 161 Minx en 163 Peek-a-bloo gekozen omdat je hier veel kanten mee op kunt gaan.

Op de foto’s kun je zien hoe de kleuren eruit zien van zichzelf en welke kleuren je krijgt wanneer je twee kleuren mengt met elkaar. Hiervoor staat iedere tube voor één druppel van die kleur, op de foto is te zien hoe het dan uiteindelijk wordt.

Je zou ook een ombre effect kunnen maken door het product op slechts een bepaald gedeelte van je lippen aan te brengen.
Ik kan de Pout Paints absoluut aanraden! Het is niet alleen leuk om een extreme look mee te maken, je kunt hiermee ook een hele mooie kleur creëren voor overdag.

Over de auteur

Hoi! Mijn naam is Sheling Kamkes, 21 jaar en heb een grote passie voor beauty en fashion. Als 12-jarig meisje keek ik al naar YouTube filmpjes. Heerlijk vond ik dat en ik kon uren achter de computer zitten, kijkend naar filmpjes van Amerikaanse beauty guru’s. Mijn eerste filmpje op YouTube was begonnen als een soort grapje. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op wat ik niet echt had verwacht. Ik maakte steeds vaker video’s die vooral gingen over fotografie en Photoshop. Maar nu maak ik sinds een halfjaar vooral filmpjes over beauty iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Het leukste van YouTube vind ik het lekker creatief bezig zijn en het contact wat je hebt met je abonnees en andere YouTubers. Ook heb ik sinds kort een blog waar ik zo nu en dan berichtjes op plaats. Het is heel anders dan YouTube dus het is nog even wennen voor mij hoe alles in de “blog wereld” werkt. Maar ik vind het erg leuk om te doen. Daarnaast studeer ik voor biologie docent en zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie. Dat is wel pittig maar ik kijk ernaar uit om af te kunnen studeren! Heel veel shop plezier allemaal!

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.