Ik heb gekozen voor dit leuke tasje van bouffante. Hij is heel basic, perfect voor een DIY! Wat is ook leuk vind is de kleur en het zomerse effect wat hij heeft. Dit tasje heeft een heel lang hengsel, handig!


De kraaltjes die ik gebruik voor deze DIY vind ik echt heel tof!Ik heb ze van bedels.org. Ze zijn van stevig materiaal gemaakt en zien er heel erg leuk uit. Ze zijn in de vorm van een veer of een blaadje, ik weet het niet precies. De kraaltjes hebben allemaal een hele mooie kleur en een geweldige glitter in zich, prachtig!


Zo is mijn tasje geworden, ik ben er super blij mee.

Over de auteur

Hoi, Ik ben Elize, Ik ben dol op mode en beauty. Het liefst ben ik er zo veel mogelijk mee bezig en ook het kopen van nieuwe spulletjes. Ik vind shoplogs een van de leukste video’s om op te nemen en om te bekijken! Wie houd hier nou niet van? Ik blog met veel plezier op www.girlonthewhitebike.nl en ik maak ook graag video’s voor mij YouTube kanaal. Neem zeker een keer een kijkje als je van shoplogs en andere meidendingen houd! Enjoy, Elize

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.