Met de zomer opkomst wil ik de glanzende gezonde huid te voorschijn halen, zonder er zweterig eruit te zien. De pin up look gecombineerd met een vleugje liefde en een zoetig snoeprandje, inclusief een sprankelende roze tint. Oh gurl, let’s do this!

BE Creative Makeup heeft niet alleen geweldige oogschaduws, want met Desert zet je gemakkelijk de arcadeboog aan. Een simpele smokey touch aan je ooglook en een dewy glow met de BE Foundation in de lichtste tint. Matchend met mijn gele ondertoon, dekkend als de neten en semi-mat.

Dankzij de Photo Perfecting gezichtsprimer blijft mijn make-up de gehele dag zitten + dankzij de mini shimmers die de primer bevat oog ik verfrissend. Bye bye, vermoeide huid en hallo lange nachten met make-up dat net lijkt aangebracht!

Als je make-up maar goed zit, natuurlijk ook je manen, maar je nagels moeten er ook fierce uitzien. Je handen zijn je visitekaartje, vandaar de teal kleur op de uiteindes van mijn vingers. De Miami Vice nagellak van ONLY YOU shinet perfect!

Alles zit erop en eraan en je bent ready to go!

Over de auteur

Wie ben ik? Turkoois haar, dol op make-up en een little bit insane. Een interessante passie voor special effect makeup, lichtelijk verslaafd aan shoppen en deelt graag haar levensverhalen. Yeap, it's a-me Cynthia. Welkom in mijn paleis, want mijn volledige naam is Cynthia Koning, beter bekend als Beauty Koning! Een beautyblogger die regelmatig buiten haar comfort zone stapt!

Gerelateerde berichten

3 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.