Vandaag draait mijn shoplog om basic’s, ik hoop dat jullie het leuk vinden.
Onderstaande artikelen heb ik geshopt bij terstal 🙂 en ben er super blij mee.

Grijs vest.

Ik bestelde dit lange grijze vest omdat ik heel graag vesten draag en ik had nog geen grijs vest in mijn bezit. Het vest is gemĂȘleerd waardoor het wat bijzonderder is. Het is een lang, loshangend vest en ik weet zeker dat ik deze veel zal dragen!

T-shirt.

De lente en zomer staan voor de deur dus leek het me een goed idee om een t-shirt te bestellen. Gelukkig kon ik hiervoor goed slagen. Dit is een zwart t-shirt met knoopjes die het geheel een wat speelser effect geven.

Top.

Ook deze top leek mij ideaal voor aankomende seizoenen. Toen ik hem uitpakte wist ik niet precies welke kleur het nou was maar nu ben ik erachter dat het donkerblauw is. Het bijzondere aan deze top is dat hij een waterval-effect heeft, heel erg mooi!

Basic top.

Tot slot bestelde ik nog een simpele zwarte trui met lange mouwen omdat deze altijd erg handig zijn, ik draag ze graag met een leuke ketting of sjaaltje. Ze zijn geschikt voor elk seizoen en dat is ideaal.

Over de auteur

Mijn naam is Wendy en ik ben 19 jaar. Ik woon in een klein dorp samen met mijn ouders en zusje. Ik zit op dit moment in het derde jaar van het MBO en ik studeer Verpleegkunde. In mijn vrije tijd werk ik graag aan mijn blog WendyEsther en daarnaast heb ik sindskort ook twee youtube-kanalen genaamd 'WendyEsther' en 'ChristenenNL'. Ik ben dol op mijn blog om het feit dat ik er alles kwijt kan en dat dat door anderen gelezen wordt. Elke reactie maakt me blij! Wat ik wil bereiken in het leven is gelukkig worden en anderen helpen. Ik hoop dat jullie nu wat meer over mij te weten zijn gekomen! Groetjes, Wendy

Gerelateerde berichten

Ă©Ă©n antwoord

  1. Kleding unboxing/shoplog | WendyEsther

    […] Herinneren jullie je nog het artikel wat ik een paar weken geleden schreef? Er werd toen een nieuwe site gelanceerd: http://www.shoplog.nl. Op deze webshop onderga je als het ware een online shopping experience. Ik heb met hun samen gewerkt en ik mocht voor €50,- shoppen op een kleding webshop Ik ben goed geslaagd en ik heb een video opgenomen waarin ik de items laat zien. Deze kun je bekijken op de site! Link: http://sp2018mxozmox.wpengine.com/wendys-basics-met-terstal/ […]

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.