Wendy’s basic shoplog met Terstal.nl

Vandaag draait mijn shoplog om basic’s, ik hoop dat jullie het leuk vinden.
Onderstaande artikelen heb ik geshopt bij terstal 🙂 en ben er super blij mee.

Grijs vest.

Ik bestelde dit lange grijze vest omdat ik heel graag vesten draag en ik had nog geen grijs vest in mijn bezit. Het vest is gemêleerd waardoor het wat bijzonderder is. Het is een lang, loshangend vest en ik weet zeker dat ik deze veel zal dragen!

T-shirt.

De lente en zomer staan voor de deur dus leek het me een goed idee om een t-shirt te bestellen. Gelukkig kon ik hiervoor goed slagen. Dit is een zwart t-shirt met knoopjes die het geheel een wat speelser effect geven.

Top.

Ook deze top leek mij ideaal voor aankomende seizoenen. Toen ik hem uitpakte wist ik niet precies welke kleur het nou was maar nu ben ik erachter dat het donkerblauw is. Het bijzondere aan deze top is dat hij een waterval-effect heeft, heel erg mooi!

Basic top.

Tot slot bestelde ik nog een simpele zwarte trui met lange mouwen omdat deze altijd erg handig zijn, ik draag ze graag met een leuke ketting of sjaaltje. Ze zijn geschikt voor elk seizoen en dat is ideaal.