In deze video laat ik jullie zien hoe je makkelijk Galaxy-dip nails kan maken met behulp van een sponsje. Leuk voor een festival look of een feesje! Kijk daarom hoe ik het doe. Het zou erg leuk zijn om ook jouw Galaxy-dip nails te zien die je met behulp van mijn video gemaakt hebt! Stuur daarom als het je leuk lijkt een fotootje van je nageltjes of comment mijn video.

L’Oréal Color Riche Nagellak 001 Snow in Megeve

Voor ondergrond van mijn Galaxy-dip gebruik ik L’Oréal Color Riche Nagellak 001 Snow in Megeve die ik in andere video ook gebruikt heb. Het is werkelijk genieten om je nagels ermee te lakken. Hij denkt zo goed en smeert heel makkelijk en is maar € 5,69. Ik kan niet genoeg krijgen van deze nagellak!

Miss Sporty Metal Flip 020

Nagellak van Miss Sporty met een metallic gloed die steeds van kleur veranderd gebruik ik als basis van mijn dip. Deze is lichter dan hoofdkleur die ik gebruik. Miss Sporty Metal Flip 020 reageert op licht en is daarom heel modieus. De textuur is licht en is makkelijk aan te brengen. Ook erg mooi om deze plane op je nagels te gebruiken, dan lijken het net pareltjes!

Pupa Iridescent Nail Polish 002 Eclipse Blue

Deze Pupa nagellak met pareltjes is mijn hoofdkleur voor Galaxy-dip nails. De Pupa Iridescent vangt het licht op en laat je nagels stralen daarom krijg je een hele mooie galaxy effect met diepte. Een dekkende nagellak met perfecte reflectie.

Maybelline Street Artist Color Show 04

Street Artist gebruik ik voor planeten en sterren effect zoals in de ruimte. Deze nagellak komt rechtstreeks van de Fashion week in New York. Ik vind hem heel mooi door de kleur combinatie en het past erg goed bij het thema. Hierdoor krijgen we leuk speels effect. Mocht het belangrijk zijn is deze nagellak volgens onlinemakeup.nl formaldehyde, DBP en Toluene vrij!

Rimmel 60 Seconds Nagellak 740 Clear

Rimmel 60 Seconds Nagellak is de beste doorzichtige nagellak die ik het liefst gebruik om mijn nagels af te lakken. De prijs voor deze nagellak is ook maar € 2,99, ook daarom ben ik er zo dol op. Alle Rimmel 60 Seconds Nagellakjes zijn voorzien van een brede kwast en het nieuwe one-second Xpress™ formule. Daarom gebruik ik deze om topcoat van Maybelline te bevestigen en een extra gloss aan mijn nagels te geven. Snel klaar en droog!

Over de auteur

Als Miss DIY doe ik veel do-it-your-self in beauty en fashion. Ik ben heel creatief en houd ervan om alles zelf te doen en anderen laten zien hoe het moet! Ik heb altijd originele ideeën. Je kan me altijd een bericht sturen of een aanvraag doen voor DIY video, iets wat jij misschien heel graag zou willen doen maar weet niet hoe. Ik doe alles wat te maken heeft met laatste trends, mode en kleuren die nu in zijn. Ook kan je bij mij terecht als je een trendy outfit niet af kan maken of tips nodig hebt om je oude kleding weer trendy te maken en helemaal bij de tijd zijn!

Gerelateerde berichten

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.