Hoi allemaal, hier het lijstje van alle artikelen van 9straatjesonline.com die ik in mijn shoplog heb besproken.

9straatjesonline.com

Ik heb al mijn producten gevonden bij 9straatjesonline.nl bestaande uit fashion, accessoires en beauty.

Ring kruis zilver, één maat (M). Kopje sieraden van het merk LOTT via Beauregard. Ik kwam Trui Revolution tegen en het deze in de maat S besteld, super tevreden mee. Kopje vestjes&truien van het merk Selected Femme via Pop Up 9. Prijs: € 59,95

Ook heb ik nog even Handcreme tube Coco Rose bijbesteld 🙂 ik kon gewoon niet inhouden. Kopje beauty van het merk Figs&Rouge via Mint Mini Mall en Lipbalm Tube Cherry Blossom onder het Kopje beauty van het merk Figs&Rouge via Mint Mini Mall.

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_9straatjesonline

Over de auteur

Hoi shoploggers, Ik ben Isabella, 18 jaar en woon in mijn kleine paleisje in Amsterdam. Samen met mijn lieve vriend en Jackie de poes, op het moment studeer ik nog, maar hopelijk ben ik in september klaar! Ik koop wekelijks eigelijk wel een nieuw item en een shoplog, ja dat was ook mijn eerste keer. Ik hoop dat jullie shoploggers net zo enthousiast zijn als ik, dan kunnen wij er een vlammende start van maken. Liefs van mij Isabella

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.